Hírek - röviden

Tudományos és egyéb hírek.

Re: Hírek - röviden

HozzászólásSzerző: István » 2019.10.01. 10:02

Sanyi_Laci írta:Ezen a kozmofórum vezetősége (Sanyilaci) nem tud napirendre térni, ezért a vezetőség úgy döntött, hogy bezárja a fórumot...

Nem kell azt bezárni. Hagyd kimúlni végelgyengülésben.

Béke poraira! :cry:

Részemről meg annyi, hogy befejeztem, pedig lett volna még néhány kérdésem, hozzászólásom. De hát minek kiabálni a pusztába, ha még visszhang sincs?!
István
 
Hozzászólások: 109
Csatlakozott: 2016.05.20. 04:55
Has thanked: 16 times
Been thanked: 4 times
Név: M István

Re: Hírek - röviden

HozzászólásSzerző: Sanyi_Laci » 2019.10.03. 00:37

István írta:Nem kell azt bezárni. Hagyd kimúlni végelgyengülésben.


A helyzet az, hogy ez nem ilyen egyszerű. Amíg ez nincs bezárva, addig üzemeltetni kell. Naponta vannak mentések, 1-2 hetente betelik a diskquota, törölni kell, időnként sql-ben matatni valami speciális igény miatt, megnézni, hogy az újonnan regisztrált írt-e valamit, vagy mi a francnak regisztrált különben, vajon ugyanaz a gyilkos elmebeteg-e, aki eddig is rendszeres újraregisztráló volt. 2 évente meg fizetni is kell érte egy karton cigi árát.

Szóval, annyi munkát ad azért az embernek, hogy rá-rá kell nézni néha, ezért nem lehet elgyászolni, betemetni, és köpni a sírjára.

Arról volt szó, hogy a hőbörgők csinálnak egy másik fórumot. Arról volt szó, hogy addig ki kell húzni valahogy, hogy a nagyérdemű ne legyen napi szellemi táplálék nélkül, hogy legyen valami kontinuitás. Ha tudtuk volna, ha mindannyian tudtuk volna, hogy abból nem lesz semmi, akkor még a hőbörgők is másképp döntöttek volna.

Álmaimban nem fordult meg, hogy erre képtelenek. Az ELTE Természettudományi Karáról beszélünk. Soha nem gondoltam volna, hogy nem tudnak 1 nap alatt felinstallálni egy phpbb fórumot valamelyik szerverükre, aztán oda költöztetik ahová akarják. Egész egyszerűen én ezt nem hiszem el, ennyire nem amortizálódhatott le a felsőoktatás, sem a csoport-öntudatuk. Ez itt már a szellemi végelgyengülése egy eszmének, egy csoport identitásának.

Ha ezt tudtuk volna, ha ezt a "döntéshozók" és a "választók", a "szavazók", az "erkölcsi támogatók" tudták volna, hogy ezek képesek 2 szék közt a pad alá ülni, akkor talán másképp döntöttek volna, és akkor a mi mesénk is tovább tartott volna.

Itt tökéletesen be lett mutatva a hőbörgő, nagypofájú libsi impotencia és inkompetencia. Én nem hittem volna, hogy képesek ezt ilyen jól prezentálni, ennyire azért ők sem tehetelen balfaszok. Ezek szerint mégis.

Szóval, hagyhatom én kimúlni, de nem egyszerű, mert kapom az emaileket a disk-quata túllépésről, meg mindenféle mellékhatásáról, aztán a végén még le is számlázzák. Tiszta vizet kellene önteni a pohárba, hogy most mi a koncepció, mert ennyire döntésképtelen és szerencsétlenkedő politikai akarat mi a faszról pofázik egyébként??? Örüljön, hogy luk van a seggén, szerintem.
Avatar
Sanyi_Laci
 
Hozzászólások: 2351
Csatlakozott: 2014.03.14. 00:24
Has thanked: 249 times
Been thanked: 434 times

Előző

Vissza: Hírek a nagyvilágból

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég