Figyelembe véve Laci figyelmeztetését:
Még egy a maihoz hasonló eset, és úgy droppolom az adatbázist és tisztára törlöm a webservert, hogy Ákos nem tudja ilyen könnyen visszaállítani a fórumot
és azt, hogy ez rajtam kívülálló tényező, valamint az adminisztrátori kötelességemből eredő prioritást, úgy döntöttem hogy lezárom a fórum egészét, eltekintve ettől a topiktól. Ezt is ideiglenesen hagyom nyitva, egy hétig. Ide mindenki megírhatja addig a zárógondolatait, feltéve hogy vannak.
Ami engem illet, én rengeteget tanultam a fórum olvasása közben (elsősorban Dgy-től, Lacitól, Apitól, de másoktól is) és különösen tanulságos volt laikusok kérdéseire megkísérelni a megfelelő válaszadást.
A kozmofórum volt egyben az az internetes felület ahol a feladványok (számomra kedves) kategóriájában konstruktív formában is kiélhettem magam. E nélkül valószínüleg nem kerültem volna szorosabb kapcsolatba az Ortvay-versennyel sem, amely megoldásainak összegyűjtését ma már magamhoz közeli célnak érzek.
A kozmofórum ugyan így megmerevedik, de a vége jelentheti egy másik fórum kezdetét.
Aki bármivel kapcsolatban érdeklődik, e-mailen vagy privátüzenetben írjon.