Tuarego írta:Remélem, ezt nem viccből mondod...
Ez a "viccelődünk" topik, de ezt véletlenül komolyan gondoltam. Ugyanakkor sajnos el is bizonytalanodtam, rögtön ez után...
Tuarego írta:Ha már itt tartunk, én szintén pozitívumként értékelem, hogy nem tiltottatok ki innen, mert az elején, a belépésemkor volt egy kis összezördülés.
Azóta láthatod, hogy én nem bántok senkit, hanem csak a személyes (laikus) véleményemet mondom el, s azt megpróbálom tudományos érvekkel alátámasztani, de ezt senkire nem akarom ráerőltetni.
Nem szívesen tiltok ki senkit. Eddig példa sem volt rá, és remélem nem is lesz rá szükség. Viszont te se vedd zokon, ha nem osztjuk a véleményedet, és nem díjazzuk a hozzáállásodat.
Minden a mennyiségen múlik. Ha túl sok hülyeség önti el a fórumot, akkor valamit tenni kell majd. De ez még a jövő zenéje.
Tuarego írta:Valójában ez is egyfajta ciklikus világmodell, így tulajdonképpen ez sem passzol bele tökéletesen a jelenleg elfogadott "doktrínába"...
De igen.
Én amúgy nem ismerem kellő mélységben az elfogadott doktrínát, te igen? Szerintem te sem. A mai doktrína a mi univerzumunk mai ismeretéből származik (áltrel
PLUSZ anyagfajták), és óriási szerencse, hogy úgy tűnik: van kiterjesztése az univerzumon túlra. Ez komoly dolog, szerintem érdemes komolyan venni. Mi más alternatíva áll rendelkezésre? A képzelet?
Igen, én sem a semmiből keletkezést vallom. De ez nem számít semmit, és nem is hirdetem úton-útfélen. Inkább csak figyelek...
De ezt csak azért írtam, hogy a nagy tudománytagadásod közepette kicsit lelassítsál és megértsd, hogy az ismeretdermesztő irodalom semmije az nem feltétlen a semmi. Hátha sikerül egy pillanatra kiverni a kardot a kezedből, amivel a tudományt kaszabolod, ahol éred.