Üzenet az adminnak

A fórum működésével kapcsolatos észrevételek, kérdések, panaszok, javaslatok.

Re: Üzenet az adminnak

HozzászólásSzerző: István » 2019.11.30. 05:15

Oké, sikerült visszajönni a régi fiókomba.
Elnézést kérek, biztosan az én hibám, ügyetlenségem miatt nem tudtam eddig!
Kérem az István2-t törölni.
Köszönöm!
István

Has thanked: 18 times
Been thanked: 4 times
Név: M István

Re: Köldökzsinór

HozzászólásSzerző: G.Á » 2020.02.11. 22:24

Kivel lehetne eszmét cserélni?

Velem lehet, csak nem biztos hogy gyorsan fogok tudni reagálni.
Dgy-ről tud valaki valamit? Elkezdtek készíteni saját fórumot, ami hamvába holt, ha jól hallottam?

Valószínűleg így van, de történhetnek még csodák. Nekem pl éppen tegnap kézbesítettek egy három éve nyert könyvet.
Dgy-ről tud valaki valamit? Ide nem jön vissza?

Fogalmam sincs.
Addig inkább el sem kezdem itt nagy nyilvánosan boncolgatni a fizikát, amíg nem látom, hogy érdemes, hogy van fogadóképes közönség, és szakmai pezsgés.

Én azt hiszem hogy az igényes fizikai írásoknak nem előfeltétele a számottevő közönség. Fordított implikáció viszont előfordulhat.
G.Á

Has thanked: 62 times
Been thanked: 335 times

HozzászólásSzerző: FizInfoCsill » 2020.11.03. 00:59

Tisztelt admin!

Amikor avatart szeretnék választani ezt írja: "Az avatarok funkció jelenleg ki van kapcsolva."
De a fórumon látom, hogy vannak, akik használnak.
Mi lehet a baj?

Köszönöm
FizInfoCsill

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Név: FizInfoCsill

HozzászólásSzerző: Banzai » 2020.12.01. 14:01

Azt gondolom, hogy annak ellenére, hogy alacsony az aktivitás jó dolog, hogy nem lett a fórum törölve... sokan járnak még mindig ide olvasgatni (új emberek is), jómagam is néha visszanézek egy-egy régi cikket, nagyon sok okosság van itt, rengeteget tanultam annak idején a beszélgetések révén.
banz.
Banzai

Has thanked: 161 times
Been thanked: 117 times
Név: T

HozzászólásSzerző: Csebó » 2022.01.03. 18:44

Banzai írta:Azt gondolom, hogy annak ellenére, hogy alacsony az aktivitás jó dolog, hogy nem lett a fórum törölve... sokan járnak még mindig ide olvasgatni (új emberek is), jómagam is néha visszanézek egy-egy régi cikket, nagyon sok okosság van itt, rengeteget tanultam annak idején a beszélgetések révén.

Kedves Sanyilaci!

Régen láttam a fórumot, így csak most vettem észre, hogy majdnem megszünt, meg azt is, hogy törölted az összes hozzászólásodat.
Mindenesetre köszönöm a munkát, amit a fórumért végeztél, és sajnálom, hogy nem tudtál uralkodni magadon.

Üdv, Csebó

U.i: Olvastam valahol, hogy indul egy új fórum. Elindult az, és hogyan lehet elérni?
Csebó

Has thanked: 8 times
Név: Horváth János

HozzászólásSzerző: G.Á » 2022.01.05. 16:20

Kedves Csebó,

Új fórum (az eddigi aktivitás alapján) szinte biztosan nem lesz.
Ezt a fórumot meg lehet próbálni feléleszteni (sajnos nekem eddig erre nem jutott időm).
Dgy-t azt hiszem hogy főleg a youtube-csatornáján tudod elérni mostanában.
G.Á

Has thanked: 62 times
Been thanked: 335 times

HozzászólásSzerző: Csebó » 2022.01.05. 21:20

Köszönöm a választ, remélem, lesz elég energiád az újraélesztéshez.
Csebó

Has thanked: 8 times
Név: Horváth János

HozzászólásSzerző: slaci » 2022.01.11. 11:51

Sziasztok.

Sokáig gondolkodtam rajta hogy írjak ide vagy nem de úgy érzem muszáj.

Kedves Sándor László.

Mire válaszoltam volna az előző írásodra amit közben töröltél,enged meg hogy reagáljak mert úgy érzem hogy rám is vonatkozik,hisz beleesek a TE által meghatározott kritériumba.
Az hogy általánosítva Libsi mocsoknak hívsz mert nem értek veled egyet, azért nem kéne színvonaltalan politikai ömlelgésböl egy Kozmologiával foglalkozó fórumra írni.
Ez a fórum nem azért kihalt mert TE nem vagy itt hanem azért mert TE által ide beömlesztett *********** valamivel elüldöztél mindenkit.
Az hogy egy olyan embert fikázol aki már megbocsáss nálad sokszor többet tett le az asztalra,írom ezt annak a fényében hogy nem ismerlek. Az egyszerűen gusztustalan.

Ezt a fórumot TE hoztad létre és tartod fent,ezért tisztellek és becsüllek.De kérem hogy ezt a politikai vonalat hagyjuk ki.Koncentráljunk arra amiért a fórum létrejött,és amiért a tagok idejöttek. Mikor felnézek rendesen 15-18 ember olvassa!!!

Mivel TE vagy az Admin, jogodba áll kizárni,törölni,lefikázni,védekezni nem tudok és nem is akarok.

Tisztelettel: S.László
slaci

Név: slaci

HozzászólásSzerző: api » 2022.01.15. 23:53

G.Á.
Ezt a fórumot meg lehet próbálni feléleszteni (sajnos nekem eddig erre nem jutott időm).

Abból a névleges admin. pozícióból, amit Sanyi Laci neked adott, lehetetlen is volt megmenteni.
De ne legyen lelkiismeret furdalásod, te igazán sokat tettél a fórum felélesztéséért. Nem hiszem, hogy más ennyi megaláztatást eltűrt volna tőle ennek érdekében. De ez az út még a te türelmeddel is járhatatlannak bizonyult, Laci mindenáron tönkre akarta tenni. Legyen vele boldog!
api

Has thanked: 164 times
Been thanked: 305 times
Név: Albert Péter

HozzászólásSzerző: HiL » 2022.02.23. 15:25

T. Management!

Két napja regisztráltam a Fórumon, és a meg nem jelenő második üzenetem ügyében szerettem volna az adminisztrátorral kapcsolatba lépni. Úgy látom, kisebb gondja is nagyobb az enyémnél. Tényleg haldoklik a Fórum? Lehet, hogy jobb, ha angolosan el?

Üdv:

HiL
HiL

Előző

Vissza: Technikai kibeszélő