Panaszok

A fórum működésével kapcsolatos észrevételek, kérdések, panaszok, javaslatok.

Re: Panaszok

HozzászólásSzerző: dgy » 2015.09.17. 22:49

Bárcsak a múltirányú időutazás is ilyen egyszerű lenne. :) Azon kellene dolgoznom, de mindig feltartanak.

Ugorj el a jövőbe, ott lesz elég időd, elintézed a dolgaidat, kidolgozod a múlt idejű időutazást, visszajössz egy másodperccel az indulás után, és udvarias pofával foglalkozhatsz azzal, aki éppen fel akar tartani...

Aztán add kölcsön nekem az időgépet, mert hasonló gondjaim vannak...
:)

dgy
dgy

Has thanked: 111 times
Been thanked: 832 times

HozzászólásSzerző: dgy » 2015.09.30. 01:04

Ha elnyeri a tetszéseteket, akkor átírom a jelenlegi képlet-hivatkozást az újra

Kösz szépen!

Nekem nagyon tetszik. Kényelmes, és szebb, élesebb rajzú képleteket csinál, mint a korábbi.
Jöhet!

Amúgy meg LaTeX rulez!

dgy
dgy

Has thanked: 111 times
Been thanked: 832 times

HozzászólásSzerző: szabiku » 2015.10.08. 08:03

Nekem a régi képletek jobban tetszettek, mert azoknál olvasható a törtes alakokban is az indexek. Az ablakozásos nagyítás ezt nem pótolja, mert mikor egyszerre nézi az ember a kapcsolódó képleteket az oldalon látni kell pl. az áltrelnél feltétlen, hogy hogyan alakulnak az indexek, hiszen ott nagyon sokszor az a lényeg.
Nem lehetne ezt a képletes dolgot opcionálisra megcsinálni, mindenkinek egyéni beállítása lenne, hogy melyiket szeretné, és úgy kapná meg az aktuális oldalt. Talán ez nem nagy gond, és igen jó lenne. Vagy azt is lehetne, hogy alapból a codecogos gifes verzió lenne, és ha a szerverük nem válaszol, akkor automatikusan, mint második lehetőség jönne így mint most. (Akár még egy pingeléssel is meg lehet kérdezni a szervert, hogy figyel-e, él-e.)
szabiku

Has thanked: 15 times
Been thanked: 6 times
Név: Kurdi Szabolcs

HozzászólásSzerző: Banzai » 2017.10.20. 11:05

Tudom, hogy ez a fórum sajnos már nem az ami régen volt de nagy hiba lenne elmenni, talán az évszázad, (de biztos hogy az évtized) legnagyobb csillagászati, kozmológiai eredménye mellett, miszerint megvalósult egy több csatornás megfigyelés, név szerint neutroncsillagok 08.17.i összeolvadása kapcsán, amely ésszel szinte felfoghatatlan jelentőséggel bír. Azon túl, hogy a gravitációs hullámokkal sikerült megtalálni az esemény pontos helyét, rengeteg járulékos eredmény is született. (a nehéz elemek keletkezése, a robbanás jellemzői, kozmológiai állandó pontosítása…. stb) de számomra mégis az a legdöbbenetesebb, hogy a téridőnek a hullámzása (amit már érzékelünk), segít feltárni ennyire egzakt módon jelenségeket, folyamatokat.
banz.
Banzai

Has thanked: 161 times
Been thanked: 117 times
Név: T

HozzászólásSzerző: G.Á » 2017.10.20. 19:30

Én éppenséggel betettem ezzel kapcsolatos linket a
http://www.kozmoforum.hu/viewtopic.php?f=20&p=14016#p14016
topikba.
G.Á

Has thanked: 60 times
Been thanked: 332 times

Re: Köldökzsinór

HozzászólásSzerző: Biff » 2020.10.16. 10:25

Haho, van itthon valaki?:) mikor szokotátok engedélyezni a hozzászólásokt valamihez, vagy bevan hallva ez a fórum? Remélem nincs bezárva , ahogy itt van irva fentebb...
Biff

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Név: Borbely Csaba

Re: Köldökzsinór

HozzászólásSzerző: Biff » 2020.10.20. 10:19

Nem lehetne ugy megoldani a mközzétételt hogy csak azok kerüljenek ki moderácio után akiknél ellenörizni kell amit ir? Mert hogy napokat kell várni egy üzenet megjelenésére az nem a működést segiti elö hanem hogy ne kelljen foglalkzni a forummal = tömeget veszt a fórum....
Biff

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Név: Borbely Csaba

Előző

Vissza: Technikai kibeszélő