Mától már ő is ismeri a Választ!

Én is köszönöm a fórum létrehozását és működtetését. Meg az olykor szükséges drákói intézkedéseket is.
Boldog születésnapot!
dgy
Pár perc guglizás után még te sem vagy azon a szinten, hogy ehhez érdemben hozzászólj. Csak arra elég pár perc guglizás, hogy saját eredményedként tüntesd föl a wiki elnagyolt, slendrián és téves magyarázatait.
Azon a szinten pedig soha nem leszel, hogy ezt a stílust itt bármely tudóssal szemben -legyen élő vagy holt- megengedhesd magadnak.
Már megszámlálhatatlanul sokszor szóltunk ezért. Óriási problémák vannak mind a mondanivalóddal, mind a stílusoddal. Ez itt most már az utolsó utáni figyelmeztetés.
Csak azért írom most le mindezeket, hogy letudjam a feladatom, és a következő ilyennél azonnal, figyelmeztetés nélkül kitilthassalak. Végleg.
Megsértődtem. De lássátok , hogy nem vagyok rosszindulatú, kiveszem a szmájlikat a kifogásolt válaszomból, és pár szót, ezzel redbeteszem.
Nem átverésnek idéztem be a két könyvet, hanem, mert abban találhatsz annyi definíciót amennyit csak akarsz, ha ez a fétised. Másnak viszont hasznos is lehet a tartalmuk miatt.
Szó sincs semmilyen bevallásról, előtte is a saját szuper megfogalmazásomnak tartottam, csak nem említettem, mert minek. Aki érti, érti. Aki meg nem látja a fától az erdőt, az nem érti. Segítségképp kellő magyarázást is adtam.
Gnadig irománya... valami kapcsán (amit most nem részletezek) azt írja (ráadásul még alá is húzza)...
Hát na mindegy, kijavítottam, mert tényleg nem volt szándékomban kicsit sem leszólni. Nagyon is jó az a "kézirat", sikerült belőle valamennyire megértenem a disztribúciós dolgokat.
Ezt én is gondolom. még talán a relativitáselmélethez is van valami ilyesmi. Gyuláék valami Matolcsi-féle könyvet emlegettek, amiről ilyesmi rémlik.
Érdekes, hogy pl. Neumann János a kvantummechanika matematikai alapjainak mély rendez(get)ésénekmunkálkodásán ezt nem alkalmazta
Látom azért vág az eszed persicsb. Köszönöm a levezetésed, figyelemre méltó.
Na ez egész jó!
Vagy egyszerűen csak bulának.![]()
Ugyanez a szándékos nyelvi becsmérlés illetve önfelmagasztalás mutatkozik meg szövegei minden egyéb fordulatában is. Most ráadásul ilyen átlátszó etimologizálással akarja szalonképessé magyarázni ezt a bicskanyitogatóan pejoratív, maga felé pedig nevetségesen nagyképű szóhasználatot.
Milyen "sakkversenyre" gondolsz?? Ahol a "Novobátzky-effektusnak" elnevezett "megváltozik a nyugalmi tömeg"-es szájenszfiksön alapján most csinálják a spanyolviaszt?viewtopic.php?f=9&t=136&start=40
Ugyan már... :![]()
Sanyi_Laci írta:Le fog járni a domain is a tárhelyszolgáltatás.
Nem látom semmi értelmét a hosszabbításnak.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég